Για την εύκολη ανάγνωση σε κινητά, κάντε διπλό ταπ στην περιοχή της σελίδας που σας ενδιαφέρει.

Καινούριο κιόσκι στο Μεσιανό Νερό

24 Σεπ 2017   
Savvas Hiker

Σάββατο 23 Σεπ


Αυτά μου αρέσουν στην ορειβατική κοινότητα. Κοινές μικροχαρές και ενδιαφέροντα για πράγματα που δεν αξιολογεί ιδιαίτερα κάποιος που ζει στη μεγαλούπολη μόλις 30 χιλιόμετρα παρακάτω, ίσως και πολύ κοντύτερα.
Λέγοντας σε γνωστούς, λοιπόν, που βρεθήκαμε στη διακλάδωση πριν το πυροφυλάκιο της Σκίπιζας, ότι θα πάω από Μεσιανό Νερό, θεώρησαν σημαντικό γεγονός να αναφέρουν ότι φτιάχτηκε καινούριο κιόσκι.

Έπιασα το μονοπάτι στη βορεινή Καραβόλα, και τσουπ νά'μαι στο Μεσιανό Νερό για... επιθεώρηση.

Οι τεχνίτες σήμερα έβαζαν τα κεραμίδια. Δεν ξέρω πως θα το αξιολογήσουμε αισθητικά ή πρακτικά όταν θα κάτσουμε μέσα να αγναντεύσουμε, αλλά από απόσταση φαίνεται και αυτό όμορφο όπως το προηγούμενο. Το καινούριο είναι τετράγωνο αντί εξάγωνο, ψηλότερο - όμως ως ψηλότερο, και κυρίως με δίριχτη ανοιχτή στέγη, φοβάμαι μήπως δεν θα δίνει καλό ίσκιο που είναι πολύ σημαντικό στην περίπτωση - με πράσινο κεραμίδι.

Δοκίμασα να το βγάλω φωτογραφίες από κοντά αλλά δεν με ικανοποιούσε το αποτέλεσμα. Έτσι, πριν συνεχίσω το δρόμο μου, ανέβηκα στην άσφαλτο από το "κρυφό" μονοπάτι, γιατί από εκεί βγαίνουν καλές όψεις προς το "μπαλκόνι" του Μεσιανού.








Το προηγούμενο κιόσκι


Ο πάγκος μετά την καταστροφή,
αργότερα κάποιος τον έστρεψε κάθετα


update

Τοποθετήθηκε πινακίδα αφιέρωσης, και ενδεικτική ότι το κιόσκι είναι δωρεά.




---
Βλέπε και: Που είναι το κιόσκι... οέο;
Βλέπε και: Μεσιανό Νερό